Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Miknić, P. (2023). Valorizacija komine rajčice kao izvora makronutrijenata i prehrambenih vlakana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:483307
Miknić, Petra. "Valorizacija komine rajčice kao izvora makronutrijenata i prehrambenih vlakana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:483307
Miknić, Petra. "Valorizacija komine rajčice kao izvora makronutrijenata i prehrambenih vlakana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:483307
Miknić, P. (2023). 'Valorizacija komine rajčice kao izvora makronutrijenata i prehrambenih vlakana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 11.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:483307
Miknić P. Valorizacija komine rajčice kao izvora makronutrijenata i prehrambenih vlakana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 11.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:483307
P. Miknić, "Valorizacija komine rajčice kao izvora makronutrijenata i prehrambenih vlakana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:483307