diplomski rad
Utjecaj broja odmrzavanja i zamrzavanja te temperature pohrane krvne plazme na N-glikane ukupnih plazmatskih proteina i imunoglobulina G

Bogdanić, Vedran
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za biokemiju i molekularnu biologiju

Citirajte ovaj rad

Bogdanić, V. (2015). Utjecaj broja odmrzavanja i zamrzavanja te temperature pohrane krvne plazme na N-glikane ukupnih plazmatskih proteina i imunoglobulina G (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:796742

Bogdanić, Vedran. "Utjecaj broja odmrzavanja i zamrzavanja te temperature pohrane krvne plazme na N-glikane ukupnih plazmatskih proteina i imunoglobulina G." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:796742

Bogdanić, Vedran. "Utjecaj broja odmrzavanja i zamrzavanja te temperature pohrane krvne plazme na N-glikane ukupnih plazmatskih proteina i imunoglobulina G." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:796742

Bogdanić, V. (2015). 'Utjecaj broja odmrzavanja i zamrzavanja te temperature pohrane krvne plazme na N-glikane ukupnih plazmatskih proteina i imunoglobulina G', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:796742

Bogdanić V. Utjecaj broja odmrzavanja i zamrzavanja te temperature pohrane krvne plazme na N-glikane ukupnih plazmatskih proteina i imunoglobulina G [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2015 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:796742

V. Bogdanić, "Utjecaj broja odmrzavanja i zamrzavanja te temperature pohrane krvne plazme na N-glikane ukupnih plazmatskih proteina i imunoglobulina G", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:796742

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.