završni specijalistički
Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)

Katarina Vukšić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Citirajte ovaj rad

Vukšić, K. (2016). Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.) (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić, Katarina. "Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić, Katarina. "Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)." Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić, K. (2016). 'Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)', Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

Vukšić K. Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.) [Završni specijalistički]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2016 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194

K. Vukšić, "Nutritivna i ljekovita svojstva zobi (Avena sativa L.)", Završni specijalistički, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:253194