Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Medić, A. (2018). Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404
Medić, Ante. "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404
Medić, Ante. "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404
Medić, A. (2018). 'Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404
Medić A. Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404
A. Medić, "Utjecaj različitih vrsta ciklodekstrina na antioksidativni kapacitet i ukupni sadržaj fenola suhih ekstrakata komine masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:907404