diplomski rad
Optimiziranje metode za odredjivanje koncentracije vinske kiseline u vocnim sokovima

Omar Kaoudahhan (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za farmaceutsku botaniku
Citirajte ovaj rad

Kaoudahhan, O. (2017). Optimiziranje metode za odredjivanje koncentracije vinske kiseline u vocnim sokovima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:672745

Kaoudahhan, Omar. "Optimiziranje metode za odredjivanje koncentracije vinske kiseline u vocnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:672745

Kaoudahhan, Omar. "Optimiziranje metode za odredjivanje koncentracije vinske kiseline u vocnim sokovima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:672745

Kaoudahhan, O. (2017). 'Optimiziranje metode za odredjivanje koncentracije vinske kiseline u vocnim sokovima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 19.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:672745

Kaoudahhan O. Optimiziranje metode za odredjivanje koncentracije vinske kiseline u vocnim sokovima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2017 [pristupljeno 19.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:672745

O. Kaoudahhan, "Optimiziranje metode za odredjivanje koncentracije vinske kiseline u vocnim sokovima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:672745