Skip to main content
Početna
O repozitoriju
Kontakt
Upute i priručnici
English
Repozitorij Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Pregledavanje
Prema autoru
Prema godini
Prema organizacijskoj jedinici
Prema području
Prema vrsti rada
Svih dokumenata
Više...
Napredno pretraživanje
Pohranjivanje
Search Term
ovaj repozitorij
sve repozitorije u Dabru
Lea Pollak (popis objekata)
Izvoz zapisa
maks. 1000 zapisa
RIS
BibTeX
CSV
TSV
maks. 100 zapisa
PDF
Prikaži radove sa ostalih repozitorija
Autorski radovi
(2)
Improvement of gluten-free bread quality using transglutaminase, various extruded flours and protein isolates
Smerdel, Bojana; Pollak, Lea; Novotni, Dubravka; Čukelj, Nikolina; Benković, Maja; Lušić, Dražen; Ćurić, Duška
Rad u časopisu / Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Datum objave publikacije: 2012.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Utjecaj dodatka transglutaminaze na kakvoću proizvoda iz žitarica namijenjenih oboljelima od celijakije
Pollak, Lea
Disertacija
Datum obrane: 11.07.2011.
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Vođeni / mentorirani radovi
(2)
Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja
Bilandžija, Barbara
Diplomski rad
Datum obrane: 02.07.2021.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Usporedba kvalitete i čistoće dalmatinskog i kontinentalnog hidrolata smilja
Bilandžija, Lucija
Diplomski rad
Datum obrane: 02.07.2021.
Funkcija: mentor
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Nadzirani radovi (povjerenstvo)
(2)
Procjena čistoće i kvalitete dalmatinskog i kontinentalnog macerata smilja
Bilandžija, Barbara
Diplomski rad
Datum obrane: 02.07.2021.
Funkcija: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima:
Usporedba kvalitete i čistoće dalmatinskog i kontinentalnog hidrolata smilja
Bilandžija, Lucija
Diplomski rad
Datum obrane: 02.07.2021.
Funkcija: član povjerenstva
Rad je objavljen i na sljedećim repozitorijima: