Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Matak, A. (2018). Antioksidativni potencijal i udio polifenola u napitcima na bazi rogača (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:511227
Matak, Andrea. "Antioksidativni potencijal i udio polifenola u napitcima na bazi rogača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:511227
Matak, Andrea. "Antioksidativni potencijal i udio polifenola u napitcima na bazi rogača." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:511227
Matak, A. (2018). 'Antioksidativni potencijal i udio polifenola u napitcima na bazi rogača', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:511227
Matak A. Antioksidativni potencijal i udio polifenola u napitcima na bazi rogača [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:511227
A. Matak, "Antioksidativni potencijal i udio polifenola u napitcima na bazi rogača", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:511227