diplomski rad
Usporedba dvije klasične analitičke metode za određivanje sadržaja kalcija u dodacima prehrani

Bušljeta, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za analitičku kemiju

Citirajte ovaj rad

Bušljeta, L. (2019). Usporedba dvije klasične analitičke metode za određivanje sadržaja kalcija u dodacima prehrani (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:436948

Bušljeta, Lucija. "Usporedba dvije klasične analitičke metode za određivanje sadržaja kalcija u dodacima prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:436948

Bušljeta, Lucija. "Usporedba dvije klasične analitičke metode za određivanje sadržaja kalcija u dodacima prehrani." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:436948

Bušljeta, L. (2019). 'Usporedba dvije klasične analitičke metode za određivanje sadržaja kalcija u dodacima prehrani', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:436948

Bušljeta L. Usporedba dvije klasične analitičke metode za određivanje sadržaja kalcija u dodacima prehrani [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2019 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:436948

L. Bušljeta, "Usporedba dvije klasične analitičke metode za određivanje sadržaja kalcija u dodacima prehrani", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:436948

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.