diplomski rad
Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice

Nemet, Damir
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Nemet, D. (2022). Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120

Nemet, Damir. "Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120

Nemet, Damir. "Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120

Nemet, D. (2022). 'Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120

Nemet D. Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120

D. Nemet, "Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.