Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Radovečki, R. (2023). Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041
Radovečki, Reana. "Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041
Radovečki, Reana. "Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041
Radovečki, R. (2023). 'Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041
Radovečki R. Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041
R. Radovečki, "Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041