diplomski rad
Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika

Radovečki, Reana
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Radovečki, R. (2023). Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041

Radovečki, Reana. "Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041

Radovečki, Reana. "Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041

Radovečki, R. (2023). 'Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041

Radovečki R. Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041

R. Radovečki, "Mogućnost primjene otpada rajčice kao nutraceutika", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:814041

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.