Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Koščica, P. (2016). Utjecaj enkapsulacije ciklodekstrinima na udio polifenola u ekstraktu komine masline (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:333141
Koščica, Petra. "Utjecaj enkapsulacije ciklodekstrinima na udio polifenola u ekstraktu komine masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:333141
Koščica, Petra. "Utjecaj enkapsulacije ciklodekstrinima na udio polifenola u ekstraktu komine masline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:333141
Koščica, P. (2016). 'Utjecaj enkapsulacije ciklodekstrinima na udio polifenola u ekstraktu komine masline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:333141
Koščica P. Utjecaj enkapsulacije ciklodekstrinima na udio polifenola u ekstraktu komine masline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2016 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:333141
P. Koščica, "Utjecaj enkapsulacije ciklodekstrinima na udio polifenola u ekstraktu komine masline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:333141