diplomski rad
Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice

Hipša, Dora
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za prehranu i dijetoterapiju

Citirajte ovaj rad

Hipša, D. (2024). Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315

Hipša, Dora. "Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315

Hipša, Dora. "Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315

Hipša, D. (2024). 'Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315

Hipša D. Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2024 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315

D. Hipša, "Utjecaj različitih metoda sušenja na makronutritivni sastav komine rajčice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:183315

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.