Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za farmaceutsku tehnologiju
Citirajte ovaj rad
Radošević, A. (2015). Učinci hrane i pića na oralno primijenjene lijekove prilagođenog oslobađanja djelatne tvari (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:793054
Radošević, Ana. "Učinci hrane i pića na oralno primijenjene lijekove prilagođenog oslobađanja djelatne tvari." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:793054
Radošević, Ana. "Učinci hrane i pića na oralno primijenjene lijekove prilagođenog oslobađanja djelatne tvari." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:793054
Radošević, A. (2015). 'Učinci hrane i pića na oralno primijenjene lijekove prilagođenog oslobađanja djelatne tvari', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:793054
Radošević A. Učinci hrane i pića na oralno primijenjene lijekove prilagođenog oslobađanja djelatne tvari [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2015 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:793054
A. Radošević, "Učinci hrane i pića na oralno primijenjene lijekove prilagođenog oslobađanja djelatne tvari", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:793054