Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Đurović, I. (2015). Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838
Đurović, Ivana. "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838
Đurović, Ivana. "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838
Đurović, I. (2015). 'Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838
Đurović I. Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2015 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838
I. Đurović, "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838