Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Krajnović, R. (2018). Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
Krajnović, Rahela. "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
Krajnović, Rahela. "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
Krajnović, R. (2018). 'Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
Krajnović R. Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485
R. Krajnović, "Određivanje antioksidativne aktivnosti komine masline metodom izbjeljivanja beta karotena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:353485