prikaz prve stranice dokumenta Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka

Ravlić, Katarina (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Ravlić, K. (2015). Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Ravlić, Katarina. "Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Ravlić, Katarina. "Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Ravlić, K. (2015). 'Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 12.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Ravlić K. Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2015 [pristupljeno 12.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

K. Ravlić, "Probavljivost proteina u plodu rogača s dalmatinske obale i otoka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:451091

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.