diplomski rad
Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave

Vitlov, Karla
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Vitlov, K. (2021). Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Vitlov, Karla. "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Vitlov, Karla. "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Vitlov, K. (2021). 'Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 23.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Vitlov K. Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2021 [pristupljeno 23.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

K. Vitlov, "Primjena funkcionalnih ekstrakta iz prehrambenog otpada u sintezi nanočestica selena - utjecaj na stabilnost tijekom probave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:802388

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.