Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Nemet, D. (2022). Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120
Nemet, Damir. "Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120
Nemet, Damir. "Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120
Nemet, D. (2022). 'Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 14.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120
Nemet D. Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 14.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120
D. Nemet, "Biološki učinci kapsaicina iz čili papričice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:136120