Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Tudorović, L. (2022). Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
Tudorović, Lucija. "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
Tudorović, L. (2022). 'Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
Tudorović L. Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550
L. Tudorović, "Razvoj plijesni na žitaricama za vrijeme skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:496550