Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za farmakognoziju
Citirajte ovaj rad
Martinko, B. (2022). Polifenolne sastavnice i antioksidacijsko djelovanje droge Myrtilli fructus siccus (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:026980
Martinko, Barbara. "Polifenolne sastavnice i antioksidacijsko djelovanje droge Myrtilli fructus siccus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:026980
Martinko, Barbara. "Polifenolne sastavnice i antioksidacijsko djelovanje droge Myrtilli fructus siccus." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:026980
Martinko, B. (2022). 'Polifenolne sastavnice i antioksidacijsko djelovanje droge Myrtilli fructus siccus', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 03.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:026980
Martinko B. Polifenolne sastavnice i antioksidacijsko djelovanje droge Myrtilli fructus siccus [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 03.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:026980
B. Martinko, "Polifenolne sastavnice i antioksidacijsko djelovanje droge Myrtilli fructus siccus", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:026980