Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za analitiku i kontrolu lijekova
Citirajte ovaj rad
Mazija Karuc, A. (2023). Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji sadrže Aloe veru (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:754797
Mazija Karuc, Antonela. "Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji sadrže Aloe veru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:754797
Mazija Karuc, Antonela. "Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji sadrže Aloe veru." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:754797
Mazija Karuc, A. (2023). 'Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji sadrže Aloe veru', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:754797
Mazija Karuc A. Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji sadrže Aloe veru [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:754797
A. Mazija Karuc, "Fizikalno-kemijska karakterizacija dodataka prehrani koji sadrže Aloe veru", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:754797