Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Ivić, M. (2023). Valorizacija komine rajčice kao izvora antioksidansa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:558799
Ivić, Marija. "Valorizacija komine rajčice kao izvora antioksidansa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:558799
Ivić, Marija. "Valorizacija komine rajčice kao izvora antioksidansa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:558799
Ivić, M. (2023). 'Valorizacija komine rajčice kao izvora antioksidansa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:558799
Ivić M. Valorizacija komine rajčice kao izvora antioksidansa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:558799
M. Ivić, "Valorizacija komine rajčice kao izvora antioksidansa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:558799