diplomski rad
Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja

Škabić, Tea
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Škabić, T. (2023). Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789

Škabić, Tea. "Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789

Škabić, Tea. "Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789

Škabić, T. (2023). 'Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 16.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789

Škabić T. Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 16.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789

T. Škabić, "Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.