Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Škabić, T. (2023). Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789
Škabić, Tea. "Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789
Škabić, Tea. "Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789
Škabić, T. (2023). 'Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789
Škabić T. Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789
T. Škabić, "Bioraznolikost plijesni na žitaricama tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:825789