prikaz prve stranice dokumenta Kemijska karakterizacija i biološki učinci polifenola u vinu
Rad dostupan nakon 2025-01-11
disertacija
Kemijska karakterizacija i biološki učinci polifenola u vinu

Kropek, Matija
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za farmakognoziju

Citirajte ovaj rad

Kropek, M. (2023). Kemijska karakterizacija i biološki učinci polifenola u vinu (Disertacija). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:450726

Kropek, Matija. "Kemijska karakterizacija i biološki učinci polifenola u vinu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:450726

Kropek, Matija. "Kemijska karakterizacija i biološki učinci polifenola u vinu." Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:450726

Kropek, M. (2023). 'Kemijska karakterizacija i biološki učinci polifenola u vinu', Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 29.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:450726

Kropek M. Kemijska karakterizacija i biološki učinci polifenola u vinu [Disertacija]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2023 [pristupljeno 29.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:450726

M. Kropek, "Kemijska karakterizacija i biološki učinci polifenola u vinu", Disertacija, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:450726

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.