diplomski rad
Analiza rezultata ispitivanja utjecaja dodatka konzervansa (HCl) na rezultate biokemijskih i endokrinoloških parametara u 24-satnoj mokraći

Bađun, Marko
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za medicinsku biokemiju i hematologiju

Citirajte ovaj rad

Bađun, M. (2024). Analiza rezultata ispitivanja utjecaja dodatka konzervansa (HCl) na rezultate biokemijskih i endokrinoloških parametara u 24-satnoj mokraći (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:220426

Bađun, Marko. "Analiza rezultata ispitivanja utjecaja dodatka konzervansa (HCl) na rezultate biokemijskih i endokrinoloških parametara u 24-satnoj mokraći." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:220426

Bađun, Marko. "Analiza rezultata ispitivanja utjecaja dodatka konzervansa (HCl) na rezultate biokemijskih i endokrinoloških parametara u 24-satnoj mokraći." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:220426

Bađun, M. (2024). 'Analiza rezultata ispitivanja utjecaja dodatka konzervansa (HCl) na rezultate biokemijskih i endokrinoloških parametara u 24-satnoj mokraći', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 21.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:220426

Bađun M. Analiza rezultata ispitivanja utjecaja dodatka konzervansa (HCl) na rezultate biokemijskih i endokrinoloških parametara u 24-satnoj mokraći [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2024 [pristupljeno 21.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:220426

M. Bađun, "Analiza rezultata ispitivanja utjecaja dodatka konzervansa (HCl) na rezultate biokemijskih i endokrinoloških parametara u 24-satnoj mokraći", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:220426

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.