diplomski rad
Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama

Dora Vuljanić (2017)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za medicinsku biokemiju i hematologiju
Citirajte ovaj rad

Vuljanić, D. (2017). Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594

Vuljanić, Dora. "Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594

Vuljanić, Dora. "Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594

Vuljanić, D. (2017). 'Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594

Vuljanić D. Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2017 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594

D. Vuljanić, "Utjecaj različitih koncentracija glukoze na aktivnost piruvat kinaze u HepG2 stanicama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:062594