diplomski rad
Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi

Đurović, Ivana (2015)
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Đurović, I. (2015). Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838

Đurović, Ivana. "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838

Đurović, Ivana. "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838

Đurović, I. (2015). 'Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 03.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838

Đurović I. Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2015 [pristupljeno 03.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838

I. Đurović, "Citrinin u dodacima prehrani na bazi crvene riže - potencijalni rizik za zdravlje ljudi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:037838

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.