Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi

Šegvić Klarić, Maja; Pepeljnjak, Stjepan; Cvetnić, Zdenka; Kosalec, Ivan (2008)
Citirajte ovaj rad

Šegvić Klarić, M., Pepeljnjak, S., Cvetnić, Z. i Kosalec, I. (2008). Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 50. (5), 235-244. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223

Šegvić Klarić, Maja, et al. "Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 50, br. 5, 2008, str. 235-244. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223

Šegvić Klarić, Maja, Stjepan Pepeljnjak, Zdenka Cvetnić i Ivan Kosalec. "Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi." Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme 50, br. 5 (2008): 235-244. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223

Šegvić Klarić, M., et al. (2008) 'Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi', Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, 50(5), str. 235-244. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223 (Datum pristupa: 08.12.2019.)

Šegvić Klarić M, Pepeljnjak S, Cvetnić Z, Kosalec I. Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi. Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme [Internet]. 22.12.2008. [pristupljeno 08.12.2019.];50(5):235-244. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223

M. Šegvić Klarić, S. Pepeljnjak, Z. Cvetnić i I. Kosalec, "Komparacija ELISA i TLC/HPLC metoda za određivanje ZEA i OTA u žitaricama i krmi", Krmiva : Časopis o hranidbi životinja, proizvodnji i tehnologiji krme, vol. 50, br. 5, str. 235-244, Prosinac 2008. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:458223. [Citirano: 08.12.2019.]

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.