Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Vuletić, M. (2018). Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357
Vuletić, Mara. "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357
Vuletić, Mara. "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357
Vuletić, M. (2018). 'Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357
Vuletić M. Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2018 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357
M. Vuletić, "Antioksidativna aktivnost komine masline u modelu mesa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:388357