Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Dragaš, A. (2020). Mogućnosti korištenja otpada prehrambene industrije u biogenoj sintezi nanoselena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:860635
Dragaš, Anđela. "Mogućnosti korištenja otpada prehrambene industrije u biogenoj sintezi nanoselena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:860635
Dragaš, Anđela. "Mogućnosti korištenja otpada prehrambene industrije u biogenoj sintezi nanoselena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:860635
Dragaš, A. (2020). 'Mogućnosti korištenja otpada prehrambene industrije u biogenoj sintezi nanoselena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:860635
Dragaš A. Mogućnosti korištenja otpada prehrambene industrije u biogenoj sintezi nanoselena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2020 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:860635
A. Dragaš, "Mogućnosti korištenja otpada prehrambene industrije u biogenoj sintezi nanoselena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:860635