Sveučilište u Zagrebu Farmaceutsko-biokemijski fakultet Zavod za prehranu i dijetoterapiju
Citirajte ovaj rad
Katelan, K. (2022). Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074
Katelan, Kristina. "Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074
Katelan, Kristina. "Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074
Katelan, K. (2022). 'Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074
Katelan K. Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074
K. Katelan, "Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074