diplomski rad
Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena

Katelan, Kristina
Sveučilište u Zagrebu
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Zavod za kemiju prehrane

Citirajte ovaj rad

Katelan, K. (2022). Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074

Katelan, Kristina. "Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074

Katelan, Kristina. "Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074

Katelan, K. (2022). 'Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, citirano: 04.02.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074

Katelan K. Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet; 2022 [pristupljeno 04.02.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074

K. Katelan, "Primjena polifenola i pektina iz otpada hrane u zelenoj sintezi nanočestica selena", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:163:280074

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.